Privacy Overzicht

Jouw privacy is voor ons van uiterst belang. Daarom willen we je even op de hoogte stellen van welke gegevens wij verzamelen, en delen met anderen. Graag hebben we dat je je keuze maakt met welke partijen we gegevens mogen delen. Wanneer u niet akkoord gaat kunt u nog steeds deze site bezoeken, maar kan de functionaliteit beperkt worden.
Meer informatie over privacy op deze site.


Noodzakelijke gegevens

 

Analytische gegevens

Wij verzamelen analytische gebruikersgegevens om een beter beeld te krijgen van hoe vaak onze site bezocht wordt, alsook welke browser er gebruikt wordt. Deze informatie wordt verwerkt door Google en wordt niet aan een persoonlijk reclame-id gekoppeld.

 

Beveiliging

Wij verzamelen gegevens over uw activiteiten op onze site om zo de veiligheid van onze site te garanderen en spam tegen te gaan. Deze gegevens worden verwerkt door Google en worden niet aan een persoonlijk reclame-id gekoppeld.

Sociale Netwerken

 

Deel knoppen en Like knoppen

Wij gebruiken Addthis voor het presenteren van deelknoppen en like knoppen. Deze plugins delen informatie met Addthis wat persoonlijk kan zijn. Wij delen geen informatie met Addthis zonder uw toestemming.

 

Twitter

Wij gebruiken Twitter volgknoppen om u de mogelijkheid te bieden T.G.A. Proost te volgen op Twitter. Deze plugins delen informatie met Twitter wat persoonlijk kan zijn. Wij delen geen informatie met Twitter zonder uw toestemming.

 

Facebook

Wij gebruiken Facebook volgknoppen om u de mogelijkheid te bieden T.G.A. Proost te volgen op Facebook. Deze plugins delen informatie met Facebook wat persoonlijk kan zijn. Wij delen geen informatie met Facebook zonder uw toestemming.

 

Youtube

Wij kunnen films van het Youtube platform aanbieden. Youtube kan hierdoor persoonlijke gegevens verzamelen over uw bezoek op deze site. Wij delen geen informatie met Youtube zonder uw toestemming.Boek 1 cover

BrainVirus Saga

BrainVirus.A

Steeds meer mensen sterven aan een moordende computervirus. Stagiair Robert en zijn vrienden proberen het BrainVirus.A onschadelijk te maken. Wie zijn de makers en wat willen ze? Kan Robert zijn eigen overheid wel vertrouwen? Hij weet op een gegeven moment niet meer wie vriend is en wie zijn vijand. BrainVirus.A is een spannend boek met een Big Brother-scenario dat voor velen ondenkbaar lijkt. Maar is het echt ondenkbaar in de toekomst?

T.G.A. Proost (1989) genoot een opleiding Multi Media Operator. Eerder schreef hij het e-book Slaapvloek, een verhaal over Brent wiens beste vriend in coma ligt na lang worstelen met zijn geaardheid, en een zelfmoordpoging die daarop volgde.

Vraag & Antwoord

Wat is de titel van het boek?

De titel van het boek is BrainVirus.A.

Is het boek dan in het Engels?

Nee, het boek is in het Nederlands. De titel slaagt op een belangrijk aspect van het verhaal.

Uit hoeveel delen zal de BrainVirus Saga bestaan?

Niets is zeker tot het zover is, maar de plannen zijn om een driedelig verhaal te maken.

Onder welk genre valt de BrainVirus Saga?

Ik denk dat je het best kan plaatsten onder Young Adult.

Wanneer zal het in de boekhandel verschijnen?

Het boek zal tegen het einde van 2020 te koop zijn.

Wie is jouw uitgever?

Beefcake Publishing.

Komt het net als Slaapvloek enkel in e-book uit?

Het boek komt in paperback uit.

Waarom die shift naar een ander genre dan Slaapvloek?

Science Fiction en Fantasy zijn altijd al de genres geweest waarin ik het meeste schreef. Slaapvloek was eigenlijk het buitenbeentje. Het is louter toeval dat net Slaapvloek het eerste boek werd dat ik publiceerde. Bovendien vallen ze beiden onder het genre Young Adult.

Waarom begon je met schrijven?

Ik heb altijd veel te veel fantasie gehad. Schrijven geeft me de mogelijkheid daar iets mee te doen. Het geeft me iets om naar uit te kijken. De weg naar publicatie is een spannende en leerrijke weg.

Hoe kwam je op het idee van BrainVirus.A?

Ik denk dat het vele nieuws over overheden die massa surveillance willen toepassen en het Snowden geval er veel toe bijgedragen heeft. Verder bevat het nog vele persoonlijke aspecten.

Ik wil ook schrijven, wat zijn jouw tips?

Gewoon doen. Ik heb er lang van gedroomd om te schrijven. Maar als je geen actie onderneemt kom je nergens. Het moment dat ik mezelf ben beginnen serieus nemen, is het moment waar ik pas echt op gang kwam. Nu voelt schrijven als een tweede natuur.

Heb je nog plannen voor andere verhalen na de BrainVirus Saga?

Daar wil ik je helaas nog niets over vertellen. Maar laten we eerst de BrainVirus Saga afwerken, dat is al een hele boterham.

Ik heb nog vragen voor je Q&A, waar kan ik ze stellen?

Vul ze alsjeblieft in op mijn contactformulier. Ik zou graag van je horen. Ik kan wel niet op elke vraag persoonlijk antwoorden. Indien het een interessante vraag is, zal ze op deze pagina verschijnen.

Boeken gepubliceerd:


Slaapvloek cover

© 2011 - 2020 T.G.A. Proost

Contact Privacy Statement